* 1 saatte efsane kalori yakımı ve incelme

971546_10151562264719537_683630370_n

Uyarı: Hamileler kesinlikle yapmasın. kalp ve tansiyon sorunu olanlar da bence yapmasın ama içlerini rahatlatmaları için doktoruna danışıp “en azından doktor yasakladı” desinler 🙂

Resmen iğrenç bir şey yaptım! 🙂

Yıllarını spora, fitness’a, incelmeye veren “fitness guru”larına hakaret niteliğinde bir kolaj ile karşınızdayım. Malum 3 cm daha ince olacağım diye neler neler denedim 🙂 Julliana’nın dinamikliğine, Debbie’nin squat ve tekmelerine yine Julliana’nın kol egzersizlerine ve karın çalışmalarına bayılırken hepsini ayrı ayrı yapmaya kalksam, video aç-video kapat, diğerine geç, bitsin öbürünü yap diye bir ton uğraşamayacağım ve 2 saat de vaktim olmadığı için en iyisi “Rüyişim, sen otur montaj yap” dedim 🙂 Minnoş altyazılar ekleyerek size “Ruyaliabie” adını verdiğim kolajı oluşturdum (yok ya böyle bir isim falan vermedim)

 

VIDEOMUZUN SÜRESİ:

1 saat 8 dakika (küsüratı saymadım, psikolojik fiyat uyguluyorum size)

Ağırlıklı olarak yağ yakımını teşvik edecek kardiyovasküler sisteme odaklı ama incelme garantili.

Son 6 dakika, herkesin yapması gereken  yoga hareketleri ile ilgili. Gözünüzü seveyim, burayı atlamayın.Çok önemli.

Haftada en az 3 en fazla 5 kez yaparsanız hepimiz çok güzel, en güzel oluruz 🙂

Tahmini olarak 1 saat 8 dakikada kayda değer kalori yakımı gerçekleştireceksiniz.

PicsArt_1399942269714 Ev arkadaşım ile denedik. Saati ona taktım, malum ben spora alışığım. Onda görmek istedim. Bir kaç hareketi yapamadı, bıraktı, kalp ritm seviyesi haliyle oralarda düştü ama buna rağmen 493 kalori yaktı.. Bence tamamını yapsaydı 550 kalori yakması mümkündü. Bu da şu demektir en kötü ihtimalle 500-550 arası kalori yakımı sağlayacak bu video.. 1 saat için sizce de mükemmel değil mi? 🙂 Ben yaptım diye demiyorum, gördüklerim arasında en iyisi :p 

KİMLER İÇİN UYGUN BU VIDEO:

* Öncelikle “kesinlikle” spor geçmişi olanlara uygun. Kastım kardiyovasküler olarak iyi seviyede olanlar ile daha önce karın/bacak/kol çalışmış olanlar.

* Debbie ve Julliana yaptıysanız bu videoyu uygulayabilirsiniz.

* İlle de yapacağım diyorsanız kendinizi 3 haftalık Debbie kampına alın.Sonra başlayın.

 

NERELERDE DEĞİŞİM HEDEFLİYORUZ: (mezura ile kendinizi ölçmeyi unutmayın)

* Karın : Ben inceleceğine yüzde yüz garanti veriyorum. Altyapısı olanlar kaslanacaklar üstelik

* Bel (Simitler) / Sırt : Kısa sürede üst bedeninizin şekillendiğini göreceksiniz.

* Bacak: Amacımız boğum boğum kas yapmadan, fit bacaklara ulaşmak. Bu yüzden videonun sonundaki 6 dakikalık yogayı kesinlikle atlamayın. Bacaklarınıza toplanan asitleri dağıtmamız lazım, incelme bu şekilde olur.

* Kalça: Bol bol squat yapacağız. Bu sebeple kalçanız şekillenecek, güzelleşecek üstelik de kalkacak! Bir kaç gün bacak ağrısını göze alın.

* Kol: Kollarım yağlı, bıngıl bıngıl sallanıyor diyenlerinizin hayatını kurtaracak hareketler var.

 

GELELİM KOLAJ İLE İLGİLİ UYARILARIMA:

* Altyazılarda “karnını sık, sırtını dik tut” gibi ufak uyarılar var. Ara ara onlara dikkat ederseniz sevinirim..

Resim

UPDOG

* Çok yorulduğunuzu hissettiğinizde durdurun videoyu, childpose pozisyonunda kendinizi 45 saniye, sonra da updog pozisyonunda 15sn dinlendirin. Mis gibi olacaksınız. Belki de bana daha az küfredersiniz..  Ay n’olur az küfredin! 🙂

Resim

CHILD POSE

Sıralaması farklı oldu fotoğrafların ama neyse ki isimleri yazıyor altlarında. WordPress’te son günlerim. Kurtulmamıza az kaldı.

* Efendim, Julliana dumbell kullanmaya bayılıyor.. Fakat kollar çok yoruluyor,denedim küfrettim oradan biliyorum:) 1kg dumbell ya da 500ml su şişeleri ile çalışın, en olmadı çok yorulursanız yola dumbell olmadan devam edin. Kas değil,toparlanma ve incelme hedefleyelim.

 

Geri bildirimlerinizi heyecanla bekliyorum.

wetransfer’e ait indirme linki aşağıda 🙂 tıklayın ve indirin, takıldığınız yerleri sorabilirsiniz.

 

VE 19 MAYIS’A KADAR İNDİREBİLECEĞİNİZ LINKLER:

EN BABA RUYALIABIE LINKI: (wetransfer malesef 2gb’ye kadar aktarım yapıyormuş,videonun kalitesini düşürmek zorunda kaldım.Umarım sıkıntı yaşamazsınız. Müessesemiz sorumlu değildir)

Ve link: http://we.tl/WE2PFw6HcD

 

BİKİNİPROJESİ İLE YOGA KEYFİ:

Bikini Projesi’ni takip eden arkadaşlarımız Yoganın önemini kavramıştır. Kendisi inceltici yoga olarak Tara’yı öneriyor. Dedim takipçilerime bir güzellik de oradan yapayım, şöyle misler gibi iki tane yoga programı ile misler gibi yoga müziği vereyim, dinlesinler çalışsınlar.. Nasılım ama? Sevin ya beni! (Bu arada Tara’nın yanında yolladığım Power Yoga çok süper. Ben onu beğendim.)

Bakınız bu da ‘yoga’mızın indirme linki: http://we.tl/MP0SsQUrTv

BİR MÜJDE:

taaaaa irlanda mıdır, neredendir bilemiyorum google merkez ile telefonda yaptığım istişareler sonucunda ruyaakkus.com’un şifresi sıfırlandı, ödemesi yapıldı, 24 saat içinde yeniden aktif olmasını bekliyoruz. Yazıları oraya taşıyıp bildiğimiz sistem üzerinden irtibat kurmaya devam edebileceğiz. O zaman da yorum yazmazsanız, kapatır giderim bu bünyeyi 🙂

 

1150141_10151637519829537_575657630_n

 

 

 

2 thoughts on “* 1 saatte efsane kalori yakımı ve incelme

Leave a comment